FieldWiz Docking

Nieuw

Optimaliseer uw spel!

Fieldwiz Docking voor 30 Team pods. Hierdoor kan je tot 30 GPS-devices tegelijk opladen. Ook kan je de gegevens van elke Pod synchroniseren in één bestand om sneller de data te analyseren.

        

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Meer informatie

Verzamel en analyseer de gegevens over de fysieke prestaties van een team of een speler!

De verzamelde gegevens worden vertaald in statistieken over de fysieke prestaties:

  • Afgelegde afstand - Verzamel op een makkelijke manier voor het ganse team of een bepaalde speler de totale afgelegde afstand, in welke ‘zone’, tijdens welke periode, interval,…
  • De tijd op het terrein – ratio tijd/afstand - Visualiseer automatisch de gemiddelde snelheden gerealiseerd tijdens een training, wedstrijd of een gegeven periode.
  • Statisitieken over snelheid (maximum en gemiddeld) - Bestudeer de individuele statistieken van elke speler/speelster, afstand per snelheidszone, intensiteit.
  • Versnellingen en sprints - Vergelijk de verschillende versnellingen, vertragingen, sprints per spelers en per periode.
  • (OPTIE) Integratie van de hartslagmeter - Analyseer de evolutie van de hartslag, de gemiddelde hartslag, minimum en maximum tijdens de training of gekozen periodes.

Bekijk hier een vergelijkende studie over de betrouwbaarheid van het FieldWiz-systeem door de Universtiteit van Brighton.

Bekijk de activiteitszones op het terrein (heat-map)

U kan uw personaliseerbare rapporten (gemiddelde snelheid, versnellingen, …) bekomen via USB op onze Web App. Deze is toegankelijk via elke web browser, vanaf PC, Mac of Linux.

Download hier een voorbeeld van een activiteitenrapport.

Hoe werkt het?

1 Speel

Start uw apparaat Fileldwiz. Een groen lampje toont aan dat het apparaat is ingeschakeld. Trek de gilet aan, en speel! Het systeem kan worden ingezet tijdens een officiële wedstrijd, een vriendenmatch of tijdens de training. Voor teams: elk apparaat beschikt over een uniek nummer dat wordt toegewezen aan een bepaalde speler.

2 Synchroniseer

Na de wedstrijd of de trainingssessie worden de verzamelde gegevens gesynchroniseerd. Volg de verschillende stappen om de bekomen parameters in te geven; dit om alleen de door u gevraagde en de voor u belangrijke gegevens te selecteren. U kan steeds bijkomende variabelen ingeven om u gegevens te optimaliseren. Tenslotte worden de gegevens en de analyses gesynchroniseerd.

3 Analyseer

Heat-map van de verschillende zones die elke speler heeft gecoverd, fysieke statistieken zoals sprints, afstand, snelheid en versnellingen.

4 Optimaliseer

Nu is het aan u om het maximum aan de Fieldwiz te halen door een concurrentieel voordeel te halen uit de interpretatie van de resultaten. U kan op verschillende manieren uw spel verbeteren: 1. een analyse-tool waarmee u objectieve statistieken verzamelt om zo de prestaties te vergelijken van spelers tijdens de match, hun verschillende posities, enz. Uiteindelijk kan u hieruit beter uw conclusies trekken. 2. U kan via presentaties en ervaringen beter uw strategie communiceren, verschillende spelfazen uitleggen en beter de verschillen tussen het werkelijke spel en de gewenste situatie uitleggen. 3. Een manier om uzelf en uw spelers te motiveren. Stel meetbare objectieven voorop voor tijdens de wedstrijd en tijdens de trainingen, volg de progressie en stimuleer een gezonde concurrentie binnen het team. 4. Tenslotte is dit een onderscheidende tool om de wedstrijd achteraf te bespreken met uw medespelers: vergelijk, verbeter, doe suggesties en maak bespreekbaar om de teamgeest te stimuleren en de volgende uitdaging aan te gaan.

Download hier de gebruikshandleiding.

 

FAQ

Mag men Fieldwiz gebruiken tijdens een officiële wedstrijd?

Ja, want gelijkaardige systemen worden reeds gebruikt door bepaalde grote ploegen wanneer ze in stadions spelen die niet zijn uitgerust met driehoekscamera’s. Fieldwiz is zelfs compacter en lichter dan de GPS-trackers die door de top 100 van Europese ploegen wordt gebruikt.

Wat is het onderscheid tussen Adidas Mi-Coach Speed Cell en Fieldwiz?

Beide gebruiken een andere technologie. De Speed Cell is een uitstekend product gebaseerd op een snelheidsmeter die gegevens aanlevert omtrent afstand, snelheid en versnelling. Daarentegen, dit systeem geeft niet de verplaatsingen in een afgebakend terrein weer. Fieldwiz is gebaseerd op een GPS-technologie die meer nauwkeurige gegevens weergeeft zoals de heat-map, tijd gespendeerd op het terrein, herhalingen, enz…

Er bestaan al dergelijke systemen, wat is het verschil met Fieldwiz?

Binnen de wereld van de GPS-tracking bestaan vele complexe oplossingen met geavanceerde functionaliteiten. Daardoor zijn deze systemen duur en dus exclusief toegankelijk voor de welgestelde teams. Bovendien vereisen deze systemen de beschikbaarheid van een staff die deze gebruikt. Fieldwiz is ontworpen al betaalbare oplossing, eenvoudig en zelfstandig te gebruiken.

Kan men Fieldwiz in alle weersomstandigheden gebruiken?

In Zwisterland hebben we in 2014 een extreme zomer gehad, niet te genieten, maar wel ideaal om de Fieldwiz te testen in extreme klimatologische omstandigheden: stormen, onweders of hittegolven. Onze apparaten hebben deze alle doorstaan.

Stoort de Fieldwiz tijdens het spel?

Neen, we hebben onze gilets getest bij meer dan 100 verschillende spelers, onszelf inbegrepen. De device zelf weegt amper 45 gram. Het apparaat kleeft als het ware op het lichaam, en is nherkenbaar.

De FieldWiz-kit bevat:
- De FieldWiz-pod,
- Een vest,
- USB-kabel (om op te laden en te synchroniseren),
- Software inbegrepen.

Autonomie van de batterij: 15 uur

Garantie: 2 jaar

Enkele gebruikers Fieldwiz

St-Mary University
FFR
SFC
FCZ

 

 

St-Mary University
FFR
SFC
FCZ

 

 

APF
ASNL
BSCYB
ESTAC

Recensies

Schrijf uw recensie

FieldWiz Docking

FieldWiz Docking

Optimaliseer uw spel!

Fieldwiz Docking voor 30 Team pods. Hierdoor kan je tot 30 GPS-devices tegelijk opladen. Ook kan je de gegevens van elke Pod synchroniseren in één bestand om sneller de data te analyseren.

        

Schrijf uw recensie

Accessoires